eSocialul saracului

Proiect strategic privind derularea prog…

Proiect strategic privind derularea programelor de formare profesională continuă în domeniul medico-social

Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică, CATALACTICA în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România si cu sprijinul Crucii Rosii Filialei Maramures au implementat în perioada 24 aprilie 2014 – 23 octombrie 2015 proiectul strategic “PRO-SANATATE – Creșterea accesul... Citeste...

ePolitica saracului

97 DE ANI DE LA UNIREA BASARABIEI CU ROM…

97 DE ANI DE LA UNIREA BASARABIEI CU ROMÂNIA

Conform Tratatului de la București din anul 1812, dintre Rusia și Turcia, partea dintre Prut și Nistru a principatului Moldovei a intrat în componența Rusiei până în anul 1918, cu excepția perioadei 1856-1877.  Unirea Basarabiei cu România votată la data de 27 martie/9 aprilie 1918 de către Sfatul Ț... Citeste...


Parchetul de pe langa Curtea de Apel Oradea confirma faptul ca raspopitul Ioan Boja este cercetat penal pentru infractiunea de instigare la marturie mincinoasa


Dupa indelungi tergiversari si dupa ce caracatita din sferele inalte satmarene l-a tinut mereu la suprafata pe de-acum raspopitul Ioan Boja, latul incepe sa se stranga.
Incet si sigur, adica foarte siguuuuuur!

Preot aparat de doua judecatoare si de un jurist

Prietenia trambitata cu judecatoarele Ramona Cadar si sotul acesteia, Claudiu, jurist care apare penste tot, umar la umar cu Boja ca martor, in cauzele acestuia nu-l mai ajuta pe cel dat afara de Episcopia de la Baia Mare.
Nici judecatorul Maria Trip nu mai poate trage sfori si influenta procese la Sectia Civila a Judecatoriei Satu Mare, sectie pana de curand condusa de Ramona Cadar, acum judecator la Sectia Civila a Tribunalului Satu Mare.
Nu vreau sa spuna lumea ca-s rautacios, dar imi pute a chestiune asiguratorie avansarea aceasta, deoarece absolut toate faptele savarsite de Ioan Boja se invart in sfera civila, deci in aria de competenta materiala directa a judecatoarelor Maria Trip si Ramona Cadar.
Desi ar trebui sa stea linistit, pentru ca are cate-un judecator la Judecatorie si unul la Tribunalul Satu Mare, raspopitul Ioan Boja nu are deloc motive de bucurie, din punctul nostru de vedere.
Paradoxal, dovada la care facem referire se afla si la paginile 109 – 111 din dosarul civil 10986/296/2010 de la - ati ghicit! – Sectia Civila a Judecatoriei Satu Mare.
Adica exact la Sectia unde, pana de curand, Ramona Cadar era sef de Sectie, unde Maria Trip era judecator si in dosare in care sotul Ramonei Cadar, juristul Claudiu Cadar apare ca martor.
Caracatita de care vorbim noi de cateva articole bune si-a facut perfect treaba si a tergiversat cat a putut tarasenia.
Ce alt argument mai vreti in acest sens cata vreme, la cererile aceluiasi preot PRIETEN judecatorul cauzei a trimis spre „cercetare” cauza Parchetului si Politiei, pentru varii motive.
Deci, bine invatat in culise, preotul a gasit mereu calea de a trage de timp, de a-si exaspera acuzatorii.
Pana acum!

Preotul si-a pus verisorul sa minta

Ca prim argument in acest sens aducem Rezolutia data chiar de Parchetul de pe langa Judecatoria Satu Mare, recte Rezolutia din 20.02.2013, data in dosarul penal 4162/P/2010, acte existente si la paginile 109 – 111 in dosarul civil 10986/296/2010 de la - ati ghicit! – Sectia Civila a Judecatoriei Satu Mare.
Din Dispunerea de la punctul 3, rezulta clar faptul ca preotul – ca era inca preot atunci! – Ioan Boja l-a determinat pe un verisor al lui sa minta!
Si, ca urmare, procurorul Hohota Adrian Ionut a dispus inceperea urmaririi penale impotriva lui Boja Ioan pentru „instigare la marturie mincinoasa, prev. de art 25 Cod Penal, raportat la art 260 aliniatul 1 Cod penal”.
In acest sens, procurorul Ionut Adrian Hohota a trimis cauza spre cercetare celor de la IPJ Satu Mare, Serviciul de investigare a Fraudelor.
Vizate sunt paginile 25 si 26, apoi cele 64 si 65 din respectivul dosar.
Primele doua reprezinta prima declaratie a lui Danut Ardelean Vasile, in fapt verisor al lui Ioan Boja, dar si victima a acestuia in alte cauze, cum ca ar fi fost de fata cand raspopitul i-ar fi inapoiat banii lui Ionas Ghita.
Cea de-a doua reprezinta declaratia finala a lui Ardelean, om care dupa ce a constientizat la ce se expune dupa ce-a dat prima declaratie, a revenit asupra acesteia si a spus adevarul, in sensul ca a explicat procurorului cum l-a convins preotul sa minta.
Faptul ca raspopitul este acum cercetat de politistii si procurorii satmareni este intarit si de adresa cu nr 401/VIII.1/2013, din data de 7 august 2013, data de procurorul general Aurel Mascas de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Oradea.
Iar faptul ca saptamana trecuta politistii satmareni l-au interogat iarasi pe danut Ardelean asupra cauzei si ca acesta si-a mentinut declaratia in care spunea ca popa l-a indemnat sa minta, arata ca zilele de libertate ale preotului sunt numarate.

In loc de morala

Acest fapt nu face decat sa reconfirme faptul ca acestui popa nu i-a pasat niciodata de cele sfinte.
O arata incalcarea poruncii „Sa nu minti!”, o arata si incalcarea pildei in care se spune ca „trebuie sa te impaci cu parasul tau inainte de a ajunge la judecata”.
Ei bine, lista pildelor ceresti pe care le-a incalcat preotul este lunga.
Cert este ca judecata de pe pamant este foarte aproape de el.

http://ne-cenzurat.ro/dezvaluiri/39877-sotul-judecatoarei-ramona-cadar-din-satu-mare-este-martor-de-meserie-in-procesele-unui-raspopit.html
http://ne-cenzurat.ro/ancheta-necenzurata/39826-raspopitul-ioan-boja-e-suspectat-ca-a-facut-si-trafic-de-influenta-si-trafic-cu-masini.html
http://ne-cenzurat.ro/dezvaluiri/39693-raspopitul-ioan-boja-si-reteaua-mafiota-din-justitia-satmareana.html
http://ne-cenzurat.ro/ancheta-necenzurata/39598-falsuri-depuse-de-preotul-ioan-boja-intr-un-dosar-civil.html

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

eParerea saracului

Gheorghe Glodeanu trebuie sa plece imediat de la „Nord Liter…

Gheorghe Glodeanu trebuie sa plece imediat de la „Nord Literar”

In cadrul „Zilelor Maramuresului” s-a organizat, la Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” din Baia Mare o destul de inedita manifestare literara.Spun asta pentru ca datorita profesorului Gheorghe Glodeanu, om cu manifestari literar critice numai despre scriitorii raposati – ca acolo nu poate gresi in evaluarea valorii acestora, uitandu-se si la ce au scris altii despre acestia, in identificarea unui anume destin si drum literar al preopinentilor – ea a devenit una despre preamarirea scriitorilor sa... Citeste...

eSanatatea saracului

Desertul biblic care alungă durerile de …

Desertul biblic care alungă durerile de inimă, herpesul şi acneea

Se crede ca la Cina cea de Tina apostolii ar fi mancat Charoset, un desert constand intr-o combinatie de mere tocate marunt si nuci pisate, carora li se adauga stafide strivite, curmale, scortisoara si miere. Se pare ca acest desert, daca este consumat in mod regulat, poate alunga durerile de inima, ne scapa de calculii renali si biliari, ajuta glanda tiroida hipoactiva, ajuta la indepartarea petelor de pe piele, vindeca acneea, psoriazisul, herp... Citeste...