eSocialul saracului

Proiect strategic privind derularea prog…

Proiect strategic privind derularea programelor de formare profesională continuă în domeniul medico-social

Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică, CATALACTICA în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România si cu sprijinul Crucii Rosii Filialei Maramures au implementat în perioada 24 aprilie 2014 – 23 octombrie 2015 proiectul strategic “PRO-SANATATE – Creșterea accesul... Citeste...

ePolitica saracului

97 DE ANI DE LA UNIREA BASARABIEI CU ROM…

97 DE ANI DE LA UNIREA BASARABIEI CU ROMÂNIA

Conform Tratatului de la București din anul 1812, dintre Rusia și Turcia, partea dintre Prut și Nistru a principatului Moldovei a intrat în componența Rusiei până în anul 1918, cu excepția perioadei 1856-1877.  Unirea Basarabiei cu România votată la data de 27 martie/9 aprilie 1918 de către Sfatul Ț... Citeste...


DOVADA ca jurnalistii Gheorghe Gligan si Vasile Tivadar sunt si ei marionetele primarului sta in actele depuse de ei in „primul dosar Romaltyn”. Ei au depus in doua luni diferite, la termene diferite, inscrisuri diferite. In fapt vorbim de ACEEASI HARTIE


Am scris o pleiada de articole prin care-am aratat, descries si dezvoltat „coincidentele” care-au aparut in preajma conflictului din (o)primasul Catalin Chereches si Romaltyn.

Amatorii musca momeala cu Consiliul Local Baia Mare, insa acolo nu vorbim de identitati evidente, ci numai de o masa aproape diforma de inteligenta politica bazata pe statutul de turma, mai deloc despre interes public.
Aparatul de vot  si-a facut treaba, angajatii Primariei  au stralucit prin incompetenta si prin lachelism.

Spectacol trist cu marionete si butaforie

Poate nu ati bagat de seama dar cand procesele au inceput sa curga in valuri si dupa ce Catalin Cereches si-a angajat ilegal avocat – si in acest caz am aratat in ce consta ilegalitatea acelei Hotarari – discursul beizadelei s-a diluat.
L-am auzit la postul aservit eMM ascunzandu-se dupa strada, dupa oameni care si-au spus cuvantul atunci, la Referendum.
Nu mai era acelasi Catalin care tipa dictatorial in plenul Consiliului, ci un animal imblanzit dintr-o data de procurorii DNA, de un fals mielusel.
Ei bine, schimbarea de atitudine a primarului din propozitie a fost urmata „subit” de emisiuni tendentioase facute cu oameni aserviti sistemului, cu reportofoane sociale ce redau perfect vocea si gandurile primarului.
S-au perindat indeosebi la eMM oameni ce se dau ecologisti dupa ce s-au indestulat poluand, apoi altii in acute crize de vizibilitate, apoi reprezentantii unor Asociatii si ONG-uri clar dependente de bugetul inca gestionat de Catalin Chereches.
S-au inventat mitinguri rusinos de lipsite de importanta si de participanti, unele la care nici macar Rodica Brad nu s-a mai dus dupa ce am dat-o de gol ca tinea pancarda in mana.
Una peste alta, spectacol trist, ca sa nu zic direct ca-n popor ca Catalin si-a facut o „laba trista” cu mana altora crezand ca face sex de-a devaratelea cu… Elena Udrea, spre exemplu.
Toti din jur aveau senzatia ca-s importanti oleaca de vreme, ca o duc bine, insa cand se trezeau din betia momentului, constatau ca ce au servit pe scena nu era purcelus de lapte cu mar in gura, ci numai butaforie-n pielea goala.
O stiti cu totii ca in corul lui Catalin, au cantat aproape toti jurnalistii locali, cu exceptia noastra.
Colegii de la „Gazeta de Maramures” au pastrat aceeasi linie moderata, si au facut bine in acest sens.
Impreuna am urmarit cum s-au prostituat professional o gramada de ziaristi.
Ei credeau ca informeaza, ca sunt eroii principali din emisiune, reportaj sau stire, insa erau doar simple prelungiri ale tenebrelor din sufletul lui Catalin Cereches.

Vasile Tivadar s-a ales si cu sediu pentru Partidul Verzilor

Daca „uneltele” de moment s-au limitat si delimitat numai la roluri secundare si episodice, avem TREI exemple de FALSE voci publice, in fapt reportofoane care-au redat cu sfintenie vocea edilului, Gheorghe Gligan, Vasile Tivadar si Vasile Gheorghe Tatar.
Amu ceva vreme si Ianos si economistul vaxaluit scriau despre mizeria sufleteasca a lui Tatar, acum stau in aceeasi banca cu el.
Pe toti trei ii leaga ombilical dependenta de catalin, cel mai bine iesind din poveste Vasile Tivadar, personaj obscur cu pretentii de vedeta.
In ultima vreme a capatat din senin pana si sediu pentru Partidul Verzilor, in timp ce altora catalin le spune ca nu are spatii.
Apoi Vasile a (re)aparut pe strazile orasului cu aceleasi pustoaice, dar intr-o masina rosie, cu numere de Bucuresti.
El, cel care mai ieri numai ce nu intindea mana la coltul strazii!
Ianos avea o masina decapotabila inainte, dar dup ace presedintele Asociatiei pentru Cercetarea si Protectia Mediului s-a dezis de el, viata I s-a schimbat subit.
Astfel, nivelul de trai al lui a scazut, pentru ca a devenit personaj din ce in ce mai neimportant si mai putin folositor pentru Kake cel hulit mai ieri.
Si Ianos sa zica merci daca scapa asa si daca nu cumva se va trezi si cu un puiut de dosar penal, pentru ca NICIODATA n-a fost ce-a sustinut el in „Cererea de interventie accesorie” depusa in 22 iulie 2013 la Tribunalul Maramures, in dosarul care viza SUSPENDAREA prevederilor HCL 120/12.04.2013!
Pe pariu Kake nu va misca un deget sa-l apere!
Cat despre Vasile Gheorghe Tatar, acest om ar face orice numai sa apara pe la televizor si sa-si dea importanta.
Cred ca el s-a ales cu cele mai mici firimituri de la masa lui Catalin.

Intervenienti de buna voie si copy paste cusur cu ata alba

Ii stiu foarteeeee bine pe Vasile Tivadar si Ianos Gligan.
Ambii au trecut prin redactia mea, dar niciodata nu i-am invatat asa ceva.
Ii stiu cum gandesc, cum scriu, cat ii duce mintea pe fiecare in parte.
Ii stiu asadar si afirma raspicat ca NICIUNUL dintre ei nu era capabil sa redacteze acele „cereri de interventie accesorie”.
Ianos Gligan a depus-o in data de 22 iulie 2013, Vasile Tivadar in data de 15 august.
DACA urmariti cu atentie documentele anexate acestor randuri veti vedea ca TEXTUL este ANSOLUT ACELASI.
Singura diferenta vine din caracterul, marimea si corpul literelor, ceaea ce a dat si o alta imagine pe pagina.
Insa, veti vedea ca pana si virgulele prost puse si le-au copiat.
Adica Vasile Tivadar de la Ianos, ca asta a fost ordinea depunerii inscrisurilor.

Falsuri in inscrisurile lui Tivadar

Din cate puteti constata singuri la Vasile Tivadar apare si o fraza in plus, din cate observati la final, precum si o ADEVERINTA cu antetul Partidului Verde, una semnata de secretarul general al acestei formatiuni, Silviu Dumitru.
NOI am remarcat faptul ca inscrisul depus la Tribunal are data de 15 august, iar adeverinta data de 22 august!
Hai sa-mi bag piciorul!
Amu mi-e clar ca Vasile Tivadar calatoreste-n timp!
Si nu ma refer aci ca se vopseste pe cap ca sa para mai tanar, adica vrea sa dea ceasul biologic inapoi, ca vrea sa se intoarca in trecut!
Avem dovada ca vasile a calatorit in viitor, de unde a adus o „adeverinta” care nici macar numar de inregistrare nu are, ceea ce ne spune extraordinat de mult ori despre (dez)ordinea din acest partid, ori despre amatorismul economistului ce se da journalist.

Vasile Tatar si-a facut-o singur, cu mana lui

De „cererea” lui Vasile Tatar nu vreau sa comentez mult.
Insa cu toata sila ce ma cuprinde cand aud de el, dupa ce v-am dezvaluit faptul ca este un lup imbracat in pile de oaie - unul despre care la un moment dat chiar si Ianos a scris – n-am cum san u remark faptul ca EL este cel mai sincer dintre toti.
Se vede din avion ca e scrisa de el – are un scris inimitabil! – dar si ca, din saracia formularii, unicul lui neuron a fost pus la treaba.
E de pretuit asta, pentru ca ceilalti intervenienti s-au dat de gol ca au adus in spatial public documente mesterite prin analele Primariei!
N-am zis ale lui Catalin!

 

 

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

eParerea saracului

Gheorghe Glodeanu trebuie sa plece imediat de la „Nord Liter…

Gheorghe Glodeanu trebuie sa plece imediat de la „Nord Literar”

In cadrul „Zilelor Maramuresului” s-a organizat, la Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” din Baia Mare o destul de inedita manifestare literara.Spun asta pentru ca datorita profesorului Gheorghe Glodeanu, om cu manifestari literar critice numai despre scriitorii raposati – ca acolo nu poate gresi in evaluarea valorii acestora, uitandu-se si la ce au scris altii despre acestia, in identificarea unui anume destin si drum literar al preopinentilor – ea a devenit una despre preamarirea scriitorilor sa... Citeste...

eSanatatea saracului

Desertul biblic care alungă durerile de …

Desertul biblic care alungă durerile de inimă, herpesul şi acneea

Se crede ca la Cina cea de Tina apostolii ar fi mancat Charoset, un desert constand intr-o combinatie de mere tocate marunt si nuci pisate, carora li se adauga stafide strivite, curmale, scortisoara si miere. Se pare ca acest desert, daca este consumat in mod regulat, poate alunga durerile de inima, ne scapa de calculii renali si biliari, ajuta glanda tiroida hipoactiva, ajuta la indepartarea petelor de pe piele, vindeca acneea, psoriazisul, herp... Citeste...