eSocialul saracului

Proiect strategic privind derularea prog…

Proiect strategic privind derularea programelor de formare profesională continuă în domeniul medico-social

Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică, CATALACTICA în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România si cu sprijinul Crucii Rosii Filialei Maramures au implementat în perioada 24 aprilie 2014 – 23 octombrie 2015 proiectul strategic “PRO-SANATATE – Creșterea accesul... Citeste...

ePolitica saracului

97 DE ANI DE LA UNIREA BASARABIEI CU ROM…

97 DE ANI DE LA UNIREA BASARABIEI CU ROMÂNIA

Conform Tratatului de la București din anul 1812, dintre Rusia și Turcia, partea dintre Prut și Nistru a principatului Moldovei a intrat în componența Rusiei până în anul 1918, cu excepția perioadei 1856-1877.  Unirea Basarabiei cu România votată la data de 27 martie/9 aprilie 1918 de către Sfatul Ț... Citeste...

Am intrat in presa pentru ca-mi placea cum scrie Fanus Neagu si am ajuns coleg cu o securista cracanata si pitigaiata de la un post de stiri. Scrie si ea, nu? Pe facebook, pe blog, pe dracu’ s-o ia! E colega cu mine? Este. Bine, eu am fost coleg si cu o curva de fotbalisti, din Cluj, dar mi s-a parut mai onoranta colegialitatea aia. Curva de fotbalisti inghitea in intimitate ce-i varsa organul varfului de atac. Cracanata pitigaiata scuipa in public ce varsau organele Statului.
Niciodata nu mi-a fost scarba de presa ca zilele astea. Venerez scrisul, dar detest ziaricii.

Ma consolasem cu faptul ca sunt netalentati. Dar observ ca am trait si printre securisti. M-au sunat ieri vreo 10 colegi (sa pun sau sa nu pun ghilimele?) si i-am chestionat, pe rand: „ba, colegule, esti sau nu esti? Ca Mickey Spaga a fost mai amuzant ca breasla noastra de rahat! Cand a iesit de la CNSAS, a zis «m-au gasit maior!»”. Sublim! „M-au gasit maior”.

Daca va inchipuiti, in presa exista un lucru mai mizerabil decat securismul. Fariseismul. Doua exemple, de saptamana asta.

1. Adrian Sarbu i-a certat pe reporteri, aceste stative de microfoane, pentru ca adreseaza intrebari idioate. Avea dreptate. Dar ce televizie a introdus intrebarile idioate? Nu PRO TV-ul tau, Sarbule? „Doamna, a murit fiul dumneavoastra. Ce parere aveti?”. Asta ai creat, asta ai, Sarbule! Ia de-aici: „Sarbule, poate ca o s-o mierlesti in parnaie. Ce parere ai?”. O sa te jelim la „Romanii au talent”, emisiunea aia de mancurtizat poporul, unde romanii dovedesc ca sunt niste excelenti amatori si fac din cur ca trombonul, din falci ca veceul si din nas ca pompa de bicicleta.

2. Impecabilii din presa sportiva l-au omagiat pe Hagi, care a implinit 50 de ani. I-am trimis inegalabilului un sms-avertisment: „Azi te felicita si jigodiile care te-au injurat ieri sau alaltaieri si o vor face si de maine incolo!”. Sunt imaculatii care l-au acuzat pe Hagi ca a blatuit meciurile cu Steaua si Dinamo, sunt virtuosii care s-au bucurat ca a intrat Gica Popescu la puscarie.

Intr-un singur fel putem salva presa, scoala, sistemul sanitar, mediul de afaceri. Readaptand punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara. Adica interzicandu-le sa candideze pentru urmatorul parlament monstrilor nascuti de Sistem. Ma refer la absolventii noilor scoli de cadre — SNSPA si Colegiul National de Aparare. Acolo au fost instruiti neopropagandistii, neosecuristii, combinagiii de partid si de Stat. Afara cu ei!

http://www.nasul.tv/2015/02/06/scumpii-mei-colegi-securistii/

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

eParerea saracului

Gheorghe Glodeanu trebuie sa plece imediat de la „Nord Liter…

Gheorghe Glodeanu trebuie sa plece imediat de la „Nord Literar”

In cadrul „Zilelor Maramuresului” s-a organizat, la Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” din Baia Mare o destul de inedita manifestare literara.Spun asta pentru ca datorita profesorului Gheorghe Glodeanu, om cu manifestari literar critice numai despre scriitorii raposati – ca acolo nu poate gresi in evaluarea valorii acestora, uitandu-se si la ce au scris altii despre acestia, in identificarea unui anume destin si drum literar al preopinentilor – ea a devenit una despre preamarirea scriitorilor sa... Citeste...

eSanatatea saracului

Desertul biblic care alungă durerile de …

Desertul biblic care alungă durerile de inimă, herpesul şi acneea

Se crede ca la Cina cea de Tina apostolii ar fi mancat Charoset, un desert constand intr-o combinatie de mere tocate marunt si nuci pisate, carora li se adauga stafide strivite, curmale, scortisoara si miere. Se pare ca acest desert, daca este consumat in mod regulat, poate alunga durerile de inima, ne scapa de calculii renali si biliari, ajuta glanda tiroida hipoactiva, ajuta la indepartarea petelor de pe piele, vindeca acneea, psoriazisul, herp... Citeste...