eSocialul saracului

Proiect strategic privind derularea prog…

Proiect strategic privind derularea programelor de formare profesională continuă în domeniul medico-social

Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică, CATALACTICA în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România si cu sprijinul Crucii Rosii Filialei Maramures au implementat în perioada 24 aprilie 2014 – 23 octombrie 2015 proiectul strategic “PRO-SANATATE – Creșterea accesul... Citeste...

ePolitica saracului

97 DE ANI DE LA UNIREA BASARABIEI CU ROM…

97 DE ANI DE LA UNIREA BASARABIEI CU ROMÂNIA

Conform Tratatului de la București din anul 1812, dintre Rusia și Turcia, partea dintre Prut și Nistru a principatului Moldovei a intrat în componența Rusiei până în anul 1918, cu excepția perioadei 1856-1877.  Unirea Basarabiei cu România votată la data de 27 martie/9 aprilie 1918 de către Sfatul Ț... Citeste...


Orice femeie are un punct G, dar nu multe îl găsesc şi se bucură de senzaţiile intense oferite de stimularea lui. Nu ai cum să îl localizezi decât dacă eşti foarte...

 ... excitată şi nu vei beneficia de orgasmele intense pe care ţi le poate oferi decât dacă ştii cum să îl stimulezi.

Cum localizezi punctul G şi descoperi plăcerea

Punctul G este localizat pe peretele frontal al vaginului, în spatele osului pubian. Profunzimea la care îl găseşti diferă de la femeie la femeie, aşa că, pentru a-l găsi, e important să cercetezi zona dintre osul pubian şi cervix. Nu porni căutările fără să fii excitată.

În această stare punctul G nu este sesizabil la atingere. În momentul în care eşti foarte excitată se umflă şi îşi dublează diametrul, aşa că îl poţi simţi prin atingere. Dar cum îl simţi? Femeile se referă la el ca la o zonă distinctă a vaginului, de textura unui burete şi de mărimea unui bob de fasole.

Cel mai sigur mod de a-l găsi este să îl rogi pe iubitul tău să înceapă o partidă de sex oral. Când te simţi aproape de orgasm, introdu un deget în vagin, pe peretele amintit. Explorează punctul G şi observă ce senzaţii îţi oferă atingerea lui.

Poziţiile sexuale în care punctul G este stimulat

Poţi să beneficiezi de senzaţiile intense şi dacă folosiţi poziţii sexuale care stimulează punctul G. Începe partida de sex după ce ai localizat cu degetul punctul G şi alege următoarele poziţii, pentru ca orgasmul să vină garantat şi mult mai intens.

Cea mai bună poziţie pentru stimularea punctului G este doggie style. Contactul cu peretele vaginal frontal este maxim. Pentru o stimulare maximă a punctului G, încordează-ţi coapsele şi controlează tu unghiul şi ritmul penetrării. În timp ce te îndepărtezi de bazinul iubitului în timpul penetrării, încordează-te şi arcuieşte-ţi spatele, realizând mişcarea cât mai lent. Astfel, favorizezi stimularea punctului G.

Cât despre poziţionare, poţi încerca varianta clasică sau cea în care staţi pe podea, iar tu te sprijini cu mâinile de pat. În al doilea caz, în timpul penetrării pe care o controlează iubitul, bazinul tău va atinge patul, aşa că există o presiune mai mare. La fel, dacă vă aşezaţi pe pat şi staţi amândoi pe burtă, el deasupra ta, peretele frontal va fi foarte intens stimulat.

O altă poziţie în care stimulezi punctul G este cea în care stai deasupra lui. Încearcă poziţia clasică, având grijă să te mişti de sus în jos, aplecându-te uşor pe spate. Penisul său va apăsa practic peretele tău frontal, pentru că nu e obişnuit să stea în acel unghi. Poţi încerca schema şi invers, stând deasupra, dar cu spatele la el. În această situaţie îi acomodezi mai bine poziţia penisului, dar presiunea nu mai este la fel de mare.

Puteţi încerca şi o poziţie mai intimă, în care staţi faţă în faţă şi vă uitaţi unul în ochii celuilalt. El stă în şezut, cu picioarele întinse, iar tu te aşezi în poala sa cu picioarele pe braţele sale, pe care le-a îndoit la 90 de grade, ţinându-şi palmele pe mijlocul tău. Te apleci uşor pe spate şi te sprijini în mâinile pe care le ţii între picioarele sale.

O altă poziţie în care stimulezi punctul G este poziţia linguriţă. Staţi aşezaţi pe o parte, tu cu spatele la el. Lasă-l să vină cu genunchii îndoiţi, între picioarele tale îndoite la acelaşi grad, pentru a maximiza atingerea punctului G.

Deşi nu este în fruntea poziţiilor care favorizează stimularea punctului G, poţi încerca şi poziţia misionarului, dar cu câteva modificări. Ridică picioarele pe umerii lui şi aşează-ţi o pernă sub posterior, în timp ce iubitul tău stă în genunchi. O altă variantă este ca el să îşi lase din greutatea sa pe bazinul tău, iar presiunea va permite un contact mai intens cu peretele vaginal frontal şi cu punctul G.

http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/punctul-g-localizare-pozitii-sexuale-3757.html?utm_source=Unica&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

eParerea saracului

Gheorghe Glodeanu trebuie sa plece imediat de la „Nord Liter…

Gheorghe Glodeanu trebuie sa plece imediat de la „Nord Literar”

In cadrul „Zilelor Maramuresului” s-a organizat, la Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” din Baia Mare o destul de inedita manifestare literara.Spun asta pentru ca datorita profesorului Gheorghe Glodeanu, om cu manifestari literar critice numai despre scriitorii raposati – ca acolo nu poate gresi in evaluarea valorii acestora, uitandu-se si la ce au scris altii despre acestia, in identificarea unui anume destin si drum literar al preopinentilor – ea a devenit una despre preamarirea scriitorilor sa... Citeste...

eSanatatea saracului

Desertul biblic care alungă durerile de …

Desertul biblic care alungă durerile de inimă, herpesul şi acneea

Se crede ca la Cina cea de Tina apostolii ar fi mancat Charoset, un desert constand intr-o combinatie de mere tocate marunt si nuci pisate, carora li se adauga stafide strivite, curmale, scortisoara si miere. Se pare ca acest desert, daca este consumat in mod regulat, poate alunga durerile de inima, ne scapa de calculii renali si biliari, ajuta glanda tiroida hipoactiva, ajuta la indepartarea petelor de pe piele, vindeca acneea, psoriazisul, herp... Citeste...