eSocialul saracului

Proiect strategic privind derularea prog…

Proiect strategic privind derularea programelor de formare profesională continuă în domeniul medico-social

Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică, CATALACTICA în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România si cu sprijinul Crucii Rosii Filialei Maramures au implementat în perioada 24 aprilie 2014 – 23 octombrie 2015 proiectul strategic “PRO-SANATATE – Creșterea accesul... Citeste...

ePolitica saracului

97 DE ANI DE LA UNIREA BASARABIEI CU ROM…

97 DE ANI DE LA UNIREA BASARABIEI CU ROMÂNIA

Conform Tratatului de la București din anul 1812, dintre Rusia și Turcia, partea dintre Prut și Nistru a principatului Moldovei a intrat în componența Rusiei până în anul 1918, cu excepția perioadei 1856-1877.  Unirea Basarabiei cu România votată la data de 27 martie/9 aprilie 1918 de către Sfatul Ț... Citeste...

Unii bărbaţi sunt înnebuniţi după posterior, alţii se excită numai când se gândesc la o pereche de sâni obraznici. Ai putea spune că cea mai sexy parte a corpului tău depinde de gusturile partenerului. Dar oamenii de ştiinţă au descoperit care este cea mai atractivă parte a corpului tău, şi părerea iubitului chiar nu are impact:

Cercetarea a fost efectuată la Bangor University şi Witwatersrand University din Johannesburg, Africa de Sud, cu ajutorul a 800 de voluntari de pe două continente. Oamenii de ştiinţă au studiat 41 de zone erogene de pe fiecare trup şi le-au dat note în funcţie de nivelul de excitare pe care îl poate simţi o persoană atunci când sunt atinse.

Atât femeile, cât şi bărbaţii, au aceleaşi zone erogene, însă cu mici diferenţe când vine vorba de nivelul de excitaţie - de exemplu, un bărbat simte mai puternic atingerea pielii din spatele genunchiului, în timp ce o femeie nu simte aceeaşi plăcere.

Potrivit specialiştilor, o altă descoperire importantă a fost că toţi oamenii au aceleaşi zone erogene, iar acestea nu depind de vârstă, sex, rasă, cultură, orientare sexuală sau religie.

Aşadar, în cazul femeilor, cele mai erogene zone, exceptând aparatul genital, sunt gura şi buzele, urmate de urechi, ceafă, sâni şi sfârcuri. Cele mai puţin erogene sunt fundul, şoldurile şi picioarele, potrivit cercetării.

Pentru bărbaţi, lucrurile stau doar puţin diferit: pe primul loc s-au clasat tot gura şi buzele, urmate de urechi, interiorul coapsei, ceafă şi sfârcuri. Cele mai puţin erotice părţi ale corpului unui bărbat sunt mijlocul şi antebraţul.

"Zonele erogene nu sunt dobândite, ci cortexul nostru le 'dictează'. Când am efectuat acest studiu, am vrut să aflăm de ce anume o parte a corpului este mai atrăgătoare şi deci sărutată mai des decât altele", au declarat oamenii de ştiinţă de la universitatea din Johannesburg.

http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/care-sexy-parte-corp-spun-studii-36547.html

"Zonele erogene nu sunt dobândite, ci cortexul nostru le 'dictează'. Când am efectuat acest studiu, am vrut să aflăm de ce anume o parte a corpului este mai atrăgătoare şi deci sărutată mai des decât altele", au declarat oamenii de ştiinţă de la universitatea din Johannesburg.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

eParerea saracului

Gheorghe Glodeanu trebuie sa plece imediat de la „Nord Liter…

Gheorghe Glodeanu trebuie sa plece imediat de la „Nord Literar”

In cadrul „Zilelor Maramuresului” s-a organizat, la Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” din Baia Mare o destul de inedita manifestare literara.Spun asta pentru ca datorita profesorului Gheorghe Glodeanu, om cu manifestari literar critice numai despre scriitorii raposati – ca acolo nu poate gresi in evaluarea valorii acestora, uitandu-se si la ce au scris altii despre acestia, in identificarea unui anume destin si drum literar al preopinentilor – ea a devenit una despre preamarirea scriitorilor sa... Citeste...

eSanatatea saracului

Desertul biblic care alungă durerile de …

Desertul biblic care alungă durerile de inimă, herpesul şi acneea

Se crede ca la Cina cea de Tina apostolii ar fi mancat Charoset, un desert constand intr-o combinatie de mere tocate marunt si nuci pisate, carora li se adauga stafide strivite, curmale, scortisoara si miere. Se pare ca acest desert, daca este consumat in mod regulat, poate alunga durerile de inima, ne scapa de calculii renali si biliari, ajuta glanda tiroida hipoactiva, ajuta la indepartarea petelor de pe piele, vindeca acneea, psoriazisul, herp... Citeste...