eSocialul saracului

Proiect strategic privind derularea prog…

Proiect strategic privind derularea programelor de formare profesională continuă în domeniul medico-social

Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică, CATALACTICA în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România si cu sprijinul Crucii Rosii Filialei Maramures au implementat în perioada 24 aprilie 2014 – 23 octombrie 2015 proiectul strategic “PRO-SANATATE – Creșterea accesul... Citeste...

ePolitica saracului

97 DE ANI DE LA UNIREA BASARABIEI CU ROM…

97 DE ANI DE LA UNIREA BASARABIEI CU ROMÂNIA

Conform Tratatului de la București din anul 1812, dintre Rusia și Turcia, partea dintre Prut și Nistru a principatului Moldovei a intrat în componența Rusiei până în anul 1918, cu excepția perioadei 1856-1877.  Unirea Basarabiei cu România votată la data de 27 martie/9 aprilie 1918 de către Sfatul Ț... Citeste...

Sânii dau feminitatea, graţia şi frumuseţea estetică a corpului unei femei. Ele contribuie la personalitatea unei femei şi la modul în care ea se percepe.

 1. Un sân e mai mare decât celălalt

Acest lucru nu este foarte evident, dar sânul stâng tinde să fie mai mare şi mai plin, în comparaţie cu cel din dreapta.

2. Este un lucru obişnuit să ai fire de păr pe areolă

Deşi nu este foarte atractiv, câteva fire mici de păr se găsesc pe zona areolei a sânilor. Cu cât mai închisă culoarea pielii, cu atât mai închisă este culoarea părului.

3. Au o greutate medie minimă

Greutatea medie a sânilor femeilor este de 0,5kg. Ea adaugă până la 4-5% din grăsimea totală a corpului. Uneori, când o femeie se îngraşă, şi sânii ei se măresc.

4. Sânii se măresc în timpul activităţii sexuale

Când femeile sunt excitate, sânii lor se întind şi devin mai plini.

5. Multe femei au sâni falşi

Multe femei îşi fac implanturi de silicon pentru a-şi mări sânii, pentru a-i face să pară mai mari şi mai atractivi.

6. Sânii dor în timpul unei activităţi fizice intense

Dacă alergi, faci jogging sau practici sărituri, sânii se mişcă în cupa sutienului sau bustierei, ceea ce poate fi puţin dureros pentru femei.

7. Forma sânilor se poate schimba cu timpul

Ai nevoie să îţi sprijini sânii în timpul somnului şi să nu stai pe abdomen, deoarece acest lucru poate afecta forma sânilor.

8. Sânii se lasă odată cu vârsta

Odată cu vârsta şi maturitatea, pielea din jurul sânilor slăbeşte şi aceşti se deformează în funcţie de dimensiunea lor.

9. Sunt prima parte a corpului care este observată

Primul lucru pe care bărbaţii îl observă atunci când vine vorba de aspectul fizic al unei femei sunt sânii ei.

10. Mărimea sânilor variază în funcţie de localizarea geografică

Femeile din Anglia au cei mai mari sâni, comparativ cu femeile din alte ţări din Europa.

11. Implanturile de sâni sunt cea mai comună operaţie de chirurgie cosmetică

În SUA, operaţia de implant mamar este pe locul unu printre toate celelalte intervenţii chirurgicale cosmetice.

12. Sânii sunt un lucru complex atunci când vine vorba de lenjerie

Sutienele pentru femei sunt un motiv de îngrijorare cu totul separat. Toate dimensiunile de sâni necesită un anumit tip de sutien.

13. Sânii devin mai întinşi atunci când sunt umezi

Sfârcurile se întind şi sunt mai pline de viaţă atunci când eşti udă sau faci un duş.

14. Dreptul la sâni goi

În Statele Unite ale Americii, ONG-uri de femei se străduiesc să obţină acelaşi drept, ca şi bărbaţii, să fie topless, să îşi poarte sânii goi în public.

15. Mângâierea sânilor crează excitaţie sexuală

În timpul actului sexual, mângâierea sânilor poate excita cu uşurinţă o femeie.

http://www.apropo.ro/fun/15-lucruri-pe-care-trebuie-sa-le-stii-despre-sani-11293512?utm_source=newsletter&utm_medium=email_Apropo.ro&utm_term=articol&utm_campaign=Ionut+nu+a+fost+ucis+de+maidanezi%3F&utm_term=

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

eParerea saracului

Gheorghe Glodeanu trebuie sa plece imediat de la „Nord Liter…

Gheorghe Glodeanu trebuie sa plece imediat de la „Nord Literar”

In cadrul „Zilelor Maramuresului” s-a organizat, la Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” din Baia Mare o destul de inedita manifestare literara.Spun asta pentru ca datorita profesorului Gheorghe Glodeanu, om cu manifestari literar critice numai despre scriitorii raposati – ca acolo nu poate gresi in evaluarea valorii acestora, uitandu-se si la ce au scris altii despre acestia, in identificarea unui anume destin si drum literar al preopinentilor – ea a devenit una despre preamarirea scriitorilor sa... Citeste...

eSanatatea saracului

Desertul biblic care alungă durerile de …

Desertul biblic care alungă durerile de inimă, herpesul şi acneea

Se crede ca la Cina cea de Tina apostolii ar fi mancat Charoset, un desert constand intr-o combinatie de mere tocate marunt si nuci pisate, carora li se adauga stafide strivite, curmale, scortisoara si miere. Se pare ca acest desert, daca este consumat in mod regulat, poate alunga durerile de inima, ne scapa de calculii renali si biliari, ajuta glanda tiroida hipoactiva, ajuta la indepartarea petelor de pe piele, vindeca acneea, psoriazisul, herp... Citeste...