eSocialul saracului

Proiect strategic privind derularea prog…

Proiect strategic privind derularea programelor de formare profesională continuă în domeniul medico-social

Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică, CATALACTICA în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România si cu sprijinul Crucii Rosii Filialei Maramures au implementat în perioada 24 aprilie 2014 – 23 octombrie 2015 proiectul strategic “PRO-SANATATE – Creșterea accesul... Citeste...

ePolitica saracului

97 DE ANI DE LA UNIREA BASARABIEI CU ROM…

97 DE ANI DE LA UNIREA BASARABIEI CU ROMÂNIA

Conform Tratatului de la București din anul 1812, dintre Rusia și Turcia, partea dintre Prut și Nistru a principatului Moldovei a intrat în componența Rusiei până în anul 1918, cu excepția perioadei 1856-1877.  Unirea Basarabiei cu România votată la data de 27 martie/9 aprilie 1918 de către Sfatul Ț... Citeste...

Faptul ca de cand lumea Catalin Chereches s-a afisat cu persoane dubioase nu mai este o noutate pentru nimeni.
De la Calu si Pise si pana la Gyula ce l-a acuzat ca s-au drogat impreuna, de la lumea interlopa pana la bisnitarii pe care Politia Locala nu-i deranjeaza din motive lesne de inteles, Catalin n-a ratat nici macar sansa de-a se tigani ca tiganul cu rromii din oras.

In atari conditii, faptul ca presa mai mult sau mai putin mondena il da deja cuplat cu Ada Nechita vine doar ca o completare a unui portret robot de individ veros care isi distruge adversarii.
Pentru catalin minciuna si neseriozitatea sunt moduri de-a fi, teorii existentiale, repere, chiar pietre unghiulare intr-o existenta al carei curs va fi curand schimbat de procurorii DNA.
Eu am fost intaiul care-am scris, el si acolitii lui nu mi-au dat crezare, m-au anatemizat chiar, insa cine a avut urechi sa auda si ochi sa vada – ca-n slova biblica! – a facut-o la timp.
Revenind, dat fiind faptul ca nu poate sa-si depaseasca instructia facuta-n preajma interlopilor, al nostru Catalin e atras – ca si musca de cacat! – de lucrurile, de faptele si de persoanele cu cantec.
N-am scris incantatoare!
Dar scriu acum, ca poate asa cel pentru care pana si sangele lui Hristos e alb va intelege ca Diavolul poate sa aiba si chip frumos in inselatoria lui.
Deci, sa zicem ca e dragoste sincera intre el si Ada Nechita!
Eu zic ca nu e asa, pentru ca fata a demonstrat din plin ca nu are caracter sau ca are atitudine de sobolan care paraseste corabia in deriva cand sotul ei a fost arestat.
Abia atunci a divortat de el!
Abia cand a fost arestat!
Deci, cata vreme sotul ei a fost negustor cinstit si cata vreme ce a produs din infractiuni a adus acasa – deci si Ada a beneficiat de asta! – hackerul a fost baiat bun, demn de statutul de sot.
Apoi, ca un facut, excelenta noastra jucatoare de pe teren a demonstrat ca e jalnica in viata de toate zilele.
L-a abandonat pe ala dupa gratii, iar ea a sarit direct in bratele lui Florin Costea, si el, in felul lui, un baiat rau, un rasfatat al vietii.
Cand cariera acestuia agoniza cumva, fata s-a dezis de el, dupa o reteta ca si prestabilita.
Paradoxal, dintr-o data, dupa ce a descalecat pe malurile Sasarului, fata noastra s-a „indragostit” subit de Catalin.
Catalin cel afemeiat a raspuns hormonal.
Asa s-a nascut o idila ce va muri curand.
Pentru ca in momentul in care catalin nu va mai fi potentatul zilei si principalul sprijinitor al handbalului feminin din Baia Mare…
Sau, ca sa fiu mai direct, daca procurorii DNA il cadorisesc pe Catalin cu doua inele mai mari pe maini, chiar daca fata noastra va apuca pana atunci sa-si puna unul mai mic pe deget, pe pariu ca va divorta imediat.
Pana atunci este evident doar faptul ca Catalin este sogor si cu un hacker si cu Florin Costea!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

eParerea saracului

Gheorghe Glodeanu trebuie sa plece imediat de la „Nord Liter…

Gheorghe Glodeanu trebuie sa plece imediat de la „Nord Literar”

In cadrul „Zilelor Maramuresului” s-a organizat, la Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” din Baia Mare o destul de inedita manifestare literara.Spun asta pentru ca datorita profesorului Gheorghe Glodeanu, om cu manifestari literar critice numai despre scriitorii raposati – ca acolo nu poate gresi in evaluarea valorii acestora, uitandu-se si la ce au scris altii despre acestia, in identificarea unui anume destin si drum literar al preopinentilor – ea a devenit una despre preamarirea scriitorilor sa... Citeste...

eSanatatea saracului

Desertul biblic care alungă durerile de …

Desertul biblic care alungă durerile de inimă, herpesul şi acneea

Se crede ca la Cina cea de Tina apostolii ar fi mancat Charoset, un desert constand intr-o combinatie de mere tocate marunt si nuci pisate, carora li se adauga stafide strivite, curmale, scortisoara si miere. Se pare ca acest desert, daca este consumat in mod regulat, poate alunga durerile de inima, ne scapa de calculii renali si biliari, ajuta glanda tiroida hipoactiva, ajuta la indepartarea petelor de pe piele, vindeca acneea, psoriazisul, herp... Citeste...